TUOTTAVA MINÄ

Yrittäjä yrityksen sisällä

Mitä Tuottava Minä tarkoittaa?

Monesti työntekijöinä emme mieti, mitä lisäarvoa me oikeasti tuotamme yritykselle. Yksilön tulisi ymmärtää paremmin oman työnsä merkitys yrityksen sisällä ja tiedostaa miten olla vastuullinen ja tuottava toimija yrityksessä.

Kaikille osapuolille tilanne on paras silloin, kun yksilö mieltää itsensä yrittäjänä yrityksen sisällä. Työnantajan ja työntekijän yhteisymmärrys johtaa parempaan tuottavuuteen, työtyytyväisyyteen ja ilmapiiriin työpaikalla.

Tuottavuus versus tehokkuus

Tuottavuus ei kuitenkaan välttämättä tarkoita tehokkuutta. Tehokkuus voi olla stressaavaa ja kuormittavaa, eikä parempaan tuottavuuteen päästä. Tuottavuudessa pyritään mahdollisimman laadukkaaseen lopputulokseen, johon on helpompi päästä päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Tuottavuus on uusi standardi.

Kenelle ja mihin koulutus sopii?

Tuottava Minä-ajatusmallin koulutus sopii esimerkiksi osaksi työyhteisön koulutuspäivää, tai se voi olla myös oma erillinen work shop.

Tuottava Minä -ajattelumalli ei palvele pelkästään työelämää, vaan sillä on positiivia vaikutuksia myös muissa elämän osa-alueissa.

Katso muut tuotteet:

HÄPEÄ

VAHVA VUOROVAIKUTUS

Takaisin Puheet ja koulutukset -sivulle

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS

info@helenapollanen.com

+358 44 293 7705

Hellu LOGO white.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2023 by James Consulting. Proudly created with Wix.com